Om Hovedpuder.com

Når du skal vælge ny hovedpude, står du over for et valg, der kommer til at have stor indflydelse på dit helbred og velbefindende i mange år fremover. Vi tilbringer omkring en tredjedel af vores liv i sengen. Samtidig har en god nattesøvn afgørende betydning for din evne til at fungere i hverdagen – og kan forebygge en række ubehagelige livsstils- og alderdomssygdomme. Så derfor er det ekstra vigtigt at vælge en god og samvittighedsfuld leverandør af din nye hovedpude.
Din hovedpude er et af de vigtigste produkter, du nogensinde skal købe til privaten. For skal du udnytte de helbredsmæssige fordele, som en god nats søvn giver, skal du som minimum tilbringe mellem 7-8 timer af hvert døgn i sengen. Så det er muligvis kun din kontorstol på jobbet, du tilbringer flere timer i end sengen.
Til sammenligning med den ergonomisk korrekte udformning af kontorstolen, bør der være sammen bevågenhed omkring din nye hovedpude. Du skal vurdere nøje hvilken stilling, du ligger mest i om natten. Køber du en helt forkert hovedpude i forhold til dine behov – kan det får katastrofale følger for vores dagsform i form af længere restitueringstid, ringere præstationsevne og dårligere immunforsvar. Samtidig kan det medfører at man over tid, får større risiko for at udvikle en række livstruende livsstils- og aldersbetonede sygdomme.
 

Den rigtige hovedpude fremmer livskvaliteten

Hos Hovedpuder.com er vi af den overbevisning, at den rigtige hovedpude fremmer livskvaliteten. Derfor har vi gjort meget ud af at præsentere vores mange fantastiske puder på en sådan måde, at du som forbruger med det samme kan identificere den gode kvalitet og vælge hovedpude på baggrund af saglige informationer.
For typisk beholder vi den hovedpude, vi har købt, i mellem 3 og 5 år – og det er mange år at sove dårligt og ligge forkert i. Derfor bør du være meget omhyggelig med at få valgt den rigtige hovedpude.
Selvom det måske lyder paradoksalt, vælger du bedst og sikrest hovedpude ved at handle hos os på nettet. For dels kan du i ro og mag studere de forskellige puder i detaljer – og så har vi åbent i shoppen døgnet rundt, så du kan købe ny hovedpude, når det passer dig.
 

Samvittighedsfuld pudeforhandler med skarpe priser og stor viden

Vi har derfor valgt at gå imod strømmen, og give vores kunder mulighed for at købe markedets bedste hovedpuder, til den skarpeste pris - ALTID. Alle hovedpuder med mærket ”Tryk pris" er vores mest populære hovedpuder og falder ind under denne kategori. Kvaliteten af hovedpuderne er der ikke pillet ved, så du får stadig kvalitetspuder til skarpe priser. Kig derfor efter vores hovedpuder med mærket ”Tryk pris” for at sikre dig en kvalitetspude til den skarpeste pris.
 

Ombytningsret sikre din den bedste nattesøvn

Hos os får du saglig information om, hvordan du vælger den rigtige hovedpude og hvad du skal tage højde for. Vi har brugt mange kræfter på at udvikle eksakte beskrivelser og guides, der giver dig fyldestgørende og nøjagtige informationer om hovedpuderne. De fortæller dig meget mere end et par minutters prøveligning med alt overtøjet på i en butik.
For at være helt sikker på, at du har fået den rigtige hovedpude, tilbydes 8 natters ombytningsret på hovedpuden, hvis du alligevel skulle have valgt en for blød eller for hård pude. Ombytning af din hovedpude koster kun fragtprisen. Men det er småpenge i forhold til, hvad det kan have af omkostninger og konsekvenser for dig, hvis du tager til takke med et forkert valg.
 

Ingen fordyrende mellemled

Samtidig kan vi sælge kvalitetspuder til væsentlig lavere priser end en fysisk butik. For hos os er alle fordyrende mellemled skåret væk. Vi betaler heller ikke for dyre lokaler og showrooms på byens bedste adresser eller største indkøbscentre.
Derfor er vores priser presset helt i bund. Vi sælger hovedpuderne 100 % online og kan derfor koncentrere os om at udvikle det bedste udbud af hovedpuder, designet efter de nyeste trends i markedet. Det er hovedpuder produceret efter den nyeste viden fra ergonomiens og søvnforskningens verden. Så hos os får du nogle af de bedste hovedpuder, du kan opdrive i Danmark.
 

Bæredygtighed

Hos Hovedpuder.com lægger vi utrolig stor vægt på at give vores kunder masser af værdi for pengene, hvorfor kvaliteten er i højsædet. Bæredygtighed ligger os nemlig meget på sinde. Derfor værner vi om miljøet, udviser stor respekt og betaler god pris til såvel underleverandørerne som medarbejderne.
Af samme grund støtter vi også Miljøvenlig pakning, der gør en stor indsats for at nedbringe overforbruget af plastikemballage og fremmer anvendelsen af genbrugsmaterialer i indpakningen og forsendelseskasser af de produkter, som vi køber og sælger.
 

Tryk handel

Vi har skabt hovedpuder.com præcis, som vi selv kunne tænke os at købe hovedpuder og tilbehør online. Det betyder, at vi har gennemtænkt og nøje opbygget hele brugeroplevelsen for dig som kunde, lige fra du kommer ind på vores webshop over vores kundeservice og til du får leveret dine varer.
Samtidig har vi tænkt på din sikkerhed, når du handler online hos os. Alt foregår via en sikker, krypteret internetforbindelse, lige fra du kommer ind på siden, og til du har betalt for dine varer.
 

Spørg bare - for vi lever af glade og tilfredse kunder

Har du spørgsmål til vores mange hovedpuder, deres funktionalitet eller anvendte materialer, kan du bare kontakte os. Her er ingen dumme spørgsmål og vi går op i, at du er helt sikker, inden du køber en pude hos os.
Derfor er vores serviceniveau højt. For vi lever af glade og tilfredse kunder. Du kan derfor altid forvente en imødekommende og hjælpsom medarbejder, som er opsat på at finde svar og den rigtige hovedpude til dig, som lever op til alle dine forventninger.
Vores team består udelukkende af kyndigt og uddannet personale, som ved alt om de hovedpuder, vi sælger og det tilbehør vi sælger til dem. Selv efter lukketid kan du få hjælp på vores side, så du nemmere kan finde, hvad du søger og har behov for.
Har du brug for råd og sparring til at finde den perfekte pude til dig, er vi altid behjælpelige med at finde en løsning, som imødekommer dine unikke behov og ønsker. Alle puder er af fremragende kvalitet. Derfor kan du være helt sikker, at du nok skal finde en hovedpude, som passer til dig.
 

14 dages returet

Vi har gjort alt for, at du ikke kan vælge forkert. Derfor har vi 14 dages returret på dit køb og 8 natters ombytningsret på din hovedpude. For oftest er det hovedpuden, der giver de problemer, som fører til en dårlig nattesøvn.
Samtidig har vi udvalgt de bedste og mest holdbare materialer til alle de puder og det tilbehør, som vi sælger. Derfor giver vi helt op til 3 års garanti på flere af vores hovedpuder.
Så velkommen til hovedpuder.com – her kan du gøre en ordentlig handel!
 

Kontakt

Du kan kontakte os på tlf.: 40 40 97 47 alle hverdage fra 8-16 eller på mail pa@s-dk.dk

Kontoradresse
Hovedpuder.com
Ebstrupvej 2
8600 Silkeborg